STORE DRØMME OG AMBITIONER OM MERE

- Vi hjælper jer med at skabe overblik over jeres projekt

Intet projekt er for stort eller for småt

Jeres legeplads, jeres beslutninger, men vi hjælper gerne med gode idéer og rådgiver til de bedste løsninger. Hvadenten I ønsker at begive jer ud i et større projekt eller I ønsker at anskaffe jer et enkelt legeredskab, så kan vi hjælpe jer videre med projektet.

Faseopdelte projekter

Store områder kræver store tanker og det helt store overblik. Vi tager hånd om hele opgaven, fra indledende design, gratis 3D oversigt med alle elementer samt tilbud, så I bedre kan danne jer et overblik over helheden. Så får I mulighed for at se de enkelte elementer i en sammenhæng og fra forskellige vinkler. Vores egne montører rykker ud når det hele skal monteres og efterfølgende er vi naturligvis også klar til at varetage alle former for service og vedligehold, hvis I ønsker det.

Del projektet op med vores 3-års planer
Med vores 3-års planer har I mulighed for at dele projektet op i mindre dele, så det bliver mere overskueligt både arbejdsmæssigt og prismæssigt. Sammen finder vi den løsning der passer til jer.

Faseopdelte 3-års planer
Produkter
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top