sport

- Her er der rig mulighed for at få pulsen op

Brug energien

Hvad enten man er til parkour, fodbold, håndbold, basketball eller en helt anden form for sport eller spil, så er her alt hvad man har brug for. 

Vi har parkouranlæg i mange forskellige opstillinger og laver banerne så de matcher jeres ønsker til sværhedsgrad. 

Vores multibaner kan udvides og udformes på mange forskellige måder og tilpasses lige præcis de behov, man har for sport og spil. Tilskuerne kan endda komme til at sidde i tørvejr og heppe på deres favorithold. 

Har I et ønske om små stationer med spil, så er vores pannabaner en klar vinder – hver gang. Her er der mulighed for at arbejde og udbygge sin helt egen teknik.

Sport for enhver
Sport for enhver smag
Bliv inspireret
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top