Uderum

- I al slags vejr

Her kan I spise, lære, lege og meget mere

Uden mad og drikke, dur helten ikke… så hvor skal madpakken nydes? Under tagene i vores madpakkehuse eller shelters er der altid tørvejr. Måske skal frokosten laves over bål i et af vores fine bålhuse. 

Det kan også være at I bare har brug for skygge, ly eller læ i løbet af dagen. Her har vi mange muligheder for at skabe de perfekte forhold til jeres uderum. 

Uderum med funktioner
Uderum
Bliv inspireret
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top