Om os


Blaabjerg – Din Legeplads Expert har leveret kvalitetsløsninger inden for leg og udendørsaktiviteter gennem mere end 30 år. Vel at mærke løsninger som præcist passer til vores kunders ønsker og behov. Det tror vi, er en stor del af forklaringen
på vores succes.

Alle muligheder – en leverandør
Blaabjerg er totalleverandør. Vores store sortiment tilfredsstiller de fleste. Og har I særlige ønsker, kan vi sikkert også levere dem. Vi hjælper gerne med forslag og projektering. Vi håndterer gerne selv entreprenørarbejdet og monterer selv underlag og produkter. På den måde sikrer vi, at alle dele af projektet fungerer, som vi har aftalt. Det skaber tilfredse kunder og en stolt leverandør.

Blaabjerg - Din Legeplads Expert med store kompetencer inden for leg og aktiviteter. Vi beskæftiger os med alt inden for legepladser samt tilbehør til campingpladser, feriecentre, skoler og institutioner.

Godkendelser skaber tryghed
Alle vores legepladsprodukter er produceret efter Europa-norm EN1176, EN1177 og EN14960. Det er din garanti for, at vores produkter er sikre og holdbare, og at de lever op til de krav, der stilles til sikkerhed og tryghed på legepladsen.

Lad os tage en uforpligtende snak
Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for Blaabjerg. Derfor kommer vi også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi kan også tilbyde løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner udført af vores egen legepladsinspektør.


Vi er klar til at skabe de bedste rammer for leg og bevægelse sammen med jer. Så sig til, hvis I også er klar til en uforpligtende snak om mulighederne for at realisere jeres næste legepladsprojekt.

Blaabjerg Leg ApS


Industrivej 1
6752 Glejbjerg

+45 7525 4141
info@blaabjergleg.dk

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste produktnyheder serveret først samt tips og tricks og spændende tilbud.

Kontakt os
Henrik Winther

Indehaver
7525 4141 / 4054 4141
hw@blaabjergleg.dk

Malene Kynde

Salgskonsulent
7525 4141 / 5210 6006
mk@blaabjergleg.dk

Vagn Sørensen

Montør og produktion
4028 9354
vs@blaabjergleg.dk

Henrik Jeppesen

Montør
20450445
hj@blaabjergleg.dk