om os

- Vi er her for jer

vi tror på gode relationer

De små drømme starter allerede når vi er helt små, og her er der virkelig plads til at drømme stort og give fantasien frit spil. 

Gennem de seneste år har vi leveret flere og flere totalløsninger. Det er jeg både glad for og stolt af. Den slags komplette opgaver er nemlig et godt udtryk for, at Blaabjerg Leg i dag favner bredt og har kompetencerne til at hjælpe vores kunder lige fra behovsafdækning, til levering og montering samt efterfølgende serviceaftaler – alt sammen med stor respekt for både budgettet og kundens egne idéer. 

”Min drøm er, at skabe bedre rum til alle Danmarks legebørn med hoppepuder, legepladser, sportsanlæg, parkour og andre sjove anlæg.”

egne montører

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt!

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde. 

”Vi står med stor glæde på mål. Både for vores produkters kvalitet og for den rådgivning og montage vi leverer til vores kunder.”

Faseopdelte 3-års planer
Læs mere

Vi har samlet et udpluk af vores spændende cases og krydret det med en oversigt over vores mest populære produkter. Mulighederne er mange, men vi har samlet en del af dem i vores brochurer herunder.

Læs vores brochurer her
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top